Rado 80'lerin Kıvrımlı Kıvrımlı Yadigârının 40. Yıldönümünü Yepyeni Anatom'la Kutluyor

04-01-2024 19:30
Rado 80'lerin Kıvrımlı Kıvrımlı Yadigârının 40. Yıldönümünü Yepyeni Anatom'la Kutluyor
Kavisli dikdörtgen saat, 1983'te piyasaya sürülen orijinal Anatom'a saygı duruşunda bulunarak, ancak temanın tamamen modern bir varyasyonunu oluşturmak için modern Rado tasarım kodlarını kullanarak 2023'te geri dönüyor.

Anatom'u her zaman özel kılan ve vintage saate baktığınızda açıkça görülen şey, kavisli kasası ve dışbükey safir kristalidir. Bir de kasanın yerini sorunsuz bir şekilde endüstriyel bilezik tasarımına bırakması var. Paketin tamamı tamamen Rado'dan oluşuyor ve markanın modern saat üretimine olan tutkusunu yansıtıyor.
Ancak 1983 Anatom'un bile markanın kendine has dikdörtgen saat mirası var. 1960'lardaki Manhattan saatinden 80'lerdeki Diastar Executive'e kadar marka, yirmi yılın büyük bir kısmını Anatom'a hazırlanmak için harcadı. Piyasaya sürülmesinden sonraki yıllarda Rado, 2020'de True Square'e kadar Sintra, Ceramica, Integral'de bu kasa şekline olan sevgisi üzerinde çalışmaya devam etti.Bu da bizi Orijinal Diastar Anatom'un piyasaya sürülmesinden bu yana geçen 40. yılı kutlamak amacıyla seramik saatin bugün tanıtılmasına getiriyor. Bu, markanın malzeme konusundaki ustalığının en son evrimidir ve yeni bir tür saygıyı ifade eder: Geçmişle doğrudan bağlantıdan çok, dikiz aynasında göz kırpma ve gerçek mirasa sahip gerçek bir modern saat yaratmayla ilgili.

Modern trendlere uygun olarak orijinal Diastar Anatom'da değiştirilen ilk şey kasa boyutunun 28mm kasa genişliğinden 32,5mm kasa genişliğine çıkarılması oldu. Daha büyüktür, ancak yine de muhafazakar boyuttadır. Çerçeve mat siyah seramikten yapılmıştır ancak genel tasarım aynı silindirik şekilli safir kristal yapıyı korur.

Orijinal modelin kadranında bilezik üzerindeki çizgilere simetri kazandıran yatay şeritler bulunuyordu.
Bu yeni saat, seramikten yapılmış bir kayış yerine kauçuk bir kayışla donatılmış olarak geliyor (ancak bunun için seramik bir bileklik üzerinde çalışıldığını hayal etmem gerekiyor). Buradaki kadran yatay olarak fırçalanmış bir yüzeye ve üç renkte füme bir efekte sahip: mavi, konyak ve yeşil, saat 12 konumunda Rado'nun imzasını taşıyan çapa (orijinalinde bulunmayan bir şey).
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.