Palandöken Kayak Merkezi'nde saatworld.com ve Longines işbirliği

28-02-2021 18:15
Palandöken Kayak Merkezi'nde saatworld.com ve Longines işbirliği

 

 

Dünyaca ünlü Isviçre saat markalarının Erzurum'daki tek resmi bayisi Mesa Time Crafter (Online Satış Sitesi: saatworld.com)bir ilke imza atarak Longines markası ile birlikte Palandöken Kayak Öğretmenlerine marka sponsoru oldu.  

Bilindiği üzere Longines Uluslararası Kayak Federasyonu'nun (FIS) Alp Disiplini Kupasında ve Dünya Kayak Şampiyonalarında resmi kronometre olarak büyük be- yaz pistlerde önemli bir yere sa- hiptir. Longines ve FIS gelecek nesillerdeki kayakçılara destek olmak amacıyla Dünya Kupasına katılan en iyi genç kayakçılara sezonun sonunda kadınlar ve erkekler dalnda "Longines Yükselen Kayak Yıldızı ödülünü vemektedir. Marka aynca 16 yaş altı ümit veren uluslararası gençleri desteklemek için tek etaplık bir yanış olan 'Longines Geleceğin Kayak Şampiyonları'nı düzenlemektedir.

1950 yılından bu yana saatçilik sektörüne hizmet veren bir aile kökeninden gelen "Mesa Time Crafter, Longines'in kayağa olan ilgisini, sponsorluklannı ve zaman tutuculuğunu bütün enerjisiyle Erzurum Palandöken Kayak Merkez'ine aktarmaya çalışmaktadır. Bununla ilgili Isviçre' deki Longines merkezi ile bir çalışma başlattı. "Mesa Time Crafter Saat Ltd. Şti." olarak, yerel yöneticiler ve değerli basın mensuplannın desteği ile Longines'i yakın bir gelecekte Erzurum'a kazandırmayı umuyoruz. İlk adım olarak Isviçre'de özel olarak tasarlanan kayak montlan, kayak öğretmenlerine geçtiğimiz yıl teslim edildi. Bu adımın büyüyerek, hem Erzurum ekonomisine ve tanıtımına yönelik, hem de yeni nesil genç kayakçılann Longines'in desteği ile gelişimine katkı sağlamayı umuyoruz.

Kaan Kenan Özyurt

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.