En İyi Saat Markaları

07-02-2021 02:03
En İyi Saat Markaları

EN İYİ SAAT MARKALARI

Tarih göstergeleri ve otomatik saatleriyle büyük bir kara geçtiler. Saat üretiminde hızla yol almak için firma olarak reklam işlerini doğru yürütmeyi başardı ve formula 1 yarışlarında bir çok araba markasıyla tanıtımlarını yaptılar.

Tissot gelişen çağa ayak uydurarak ilk taktik saat olan t-touch saatler yaptı. Böylelikle tasarımıyla dokunmatik teknoloji piyasasına dahil oldu. Daha sonra bu saatlerin güneş enerjisi ile çalışabilen teknolojisini piyasalara sürdü. T-Touch saatiyle akıllı saat pazarında dünyasında farklı markalarla rekabetini sürdürmektedir.

TISSOT'UN TEKNİK ÜSTÜNLÜĞÜ

Tissot saatlerinin en önemli özelikleri dünyada ilkleri yapmış olması diyebiliriz. Geçmiş yıllarda ilk çift zamanlı saat ve günümüzde ilk dokunmatik saat üretimi gibi. Tabii sadece bunlar değil bu saati bu kadar özel kılan. Ünlü sporcuların bu saatleri kullanmaları ve spor organizasyonlarına sponsorluk yapıyor olması da başka bir cezbedici özelliği. Aynı zamanda çeşitli sanatçıların, siyasetçilerinde tercihini Tissot ‘tan yapmış olması da insanlara kullanılabilirliğinin güvencesini vermiştir.

KOLEKSİYON

Tissot, koleksiyonunda bay-bayan klasik veya sportif, geleneksel elle ayar veya otomatik ayar, elektrik kontrollü kuvars veya otokuvars sistemli kol saatleriyle ve hatta dokunmatik teknolojiyle çok geniş bir saat ağı olanağı sunmaktadır.

DÜNYA'DAKİ PAZARI

Dünyada birçok ülkede satış imkânı olduğu gibi yine Türkiye’ de de seçkin mağazamız ve online satış sitelerinde istediğiniz zaman gerekli tüm garanti şartlarıyla birlikte çeşitli indirimlerle alım imkânı sunmaktadır.

LONGINES

Diğer önemli bir saat markası ise yine İsviçre kaynaklı Longines markasıdır. Diğer birçok İsviçre firması gibi işe ilk olarak cep saati satarak başlamışlardı. İlk kurucularının Pazar olarak Amerika’da çok iyi satışlar yapması şirketi hızla ilerletmiştir. Daha sonra Paris’te ödüller kazanmış başarılarını belgelemişlerdir.

Üretilen tüm saatlerin mekanizmasında Longines yazısı ve kanatlı kum saati işlemesi kendisine has bir uygulama olmuştur. Longines İsviçre saat sektöründe mekanik sistemde öncü olmuştu. İlk kronograf mekanizmada patent almış bu başarısıyla da öncülüğünü kanıtlamıştı. Bu hassas zamanlama mekanizması demekti ve bunun sayesinde sektöründe çok iyi yer alacağı belliydi.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.