Arızalı Saatinizi Uzman Ellere Teslim Edin.Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo ile gönderelim.

07-02-2021 01:53
Arızalı Saatinizi Uzman Ellere Teslim Edin.Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo ile gönderelim.

Arızalı saatlerinizi Türkiye'nin her yerinden mağazamıza gönderin; uzman teknik servis ustalarımız tarafından orjinal yedek parçalarla tamir edilip, adresinize  gönderelim. Hem de ücretsiz kargo ve tamir garantisi ile.

1950 Yılından beri saat sektöründe tamircilikten başlayan bir serüvende, firmanın ilk kurucusu Necati bey oğullarını da saat ustası olarak yetiştirdi.Temsilciliğini ve satışını yaptığı özellikle üstün İsviçre teknolojisi ile üretilen tüm markalara servis ve yedek parça sağlama hizmeti vererek, aile
bugünlere geldi.
Dünyaca ünlü  saat fuarı olan Baselworld etkinliklerine katılarak saatçiliğin gelişimini yakından takip ettiler. Üstün İsviçre teknolojisi ile üretilen ünlü saat markalarının eğitimleri için sık sık bu ülkeye gittiler.
Çekirdekten saat ustası olarak yetişen aile bireyleri, bugün Mesa ve Mesa Time Crafter adlı iki şirkette geleneksel mesleklerine devam etmektedirler. Online satış ise, yine şirketin  tescilli
markası olan www.saatworld.com 'dan yapılmaktadır.
Satın aldığınız her saat, geçmişten gelen tecrübe ve bilgiye sahip bu ekip tarafından garanti ve tamir güvencesine alınmıştır.
Fabrika destekli ve tam donanımlı servislerimizde uzman ekibimiz, gerek garanti kapsamındaki ve gerekse kullanım süresi içinde oluşabilecek arızaları giderme adına hizmet vermektedir. Böylelikle saatinizi ilk günkü gibi yenilenmiş olarak kolunuzda güvenle kullanabileceksiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.